Op je gemak in beeld Guxavision Video

Laat zien wat jou boeit Projecten

Wil je laten zien hoe een proces verloopt? Of het nu gaat om een bouwproject, een nieuw product of iets anders. Wanneer een project klaar is of juist net begint, kan video helpen om het extern of intern te presenteren. Elke video is anders en daarom worden de meeste offertes op maat gemaakt. Om toch een idee te geven: Er is al een pakket beschikbaar voor €595 ex btw. Hiervoor heb je een dagdeel opnames en je video wordt ca. 2 minuten lang.

Complexe zaken in beeld Opleiding & uitleg

Hoe wordt een machine bediend? Wat zijn de regels m.b.t. hygiëne? Video wordt ingezet bij e-learning. Maar ook veiligheidsfilms en poortinstructies zijn populair. Deze krijgt een (nieuwe) medewerker te zien voor deze aan de slag gaat. Interesse? Voor deze dienst ontvang je een passende offerte.

Je bedrijf van binnenuit Zakelijk vloggen

Vloggen! We doen het steeds meer. Wil je gewoon zelf filmpjes kunnen maken over je werk? Bijvoorbeeld met je smartphone? Maar wil je wel weten hoe je dat zo goed mogelijk doet? Dan is de 1 op 1 training 'zakelijk vloggen' ideaal. Deze duurt een dagdeel en je neemt gelijk je eerste vlog op! De kosten voor deze training zijn €325 ex btw.